Redőnymotorok


Redőnymotorral, más néven csőmotorral, komfortossá, kényelmessé teheti redőnyeinek használatát, ezáltal növelheti lakása biztonságát, úgy hogy még energiát is takaríthat meg!

Kényelmes, komfortos megoldás, mert…

Nincs többé fáratságos, időigényes kézzel húzkodás. Csupán egy gombnyomás és máris nyitnak vagy zárnak redőnyei. Így nem kell minden egyes nap akár többször is karedzést tartania a gurtni automatával, ráadásul ezáltal időt is megtakaríthat! Egy 10-12 redőnyős lakás/ház esetén, az összes redőny napi egy fel és egy leengedésével körülbelül 8 percet töltünk naponta! Számoljunk: ez egy hónapban 240 perc. Egy évben pedig 2.880 perc, ami 48 órát jelent! Vagyis egy teljes év során 2 teljes napot töltünk redőnyeink húzkodásával! Ha nem számoljuk az alvással töltött időt, akkor: 3 teljes nap!!! ...megdöbbentő ugye?
Motoros redőny esetén ennek vége, csupán egy két gombnyomás árnyékolóink mozgatása! Az így nyert 3 napot pedig eltöltheti családjával, pihenéssel…

Biztonságot ad, mert…

például amikor elmegy otthonról, és sietősen távozik, az a legutolsó ami eszébe jut, hogy körberohanjon a házban és leengedje a redőnyeit. De ennek így vége. Most távozáskor egy gombnyomás és az összes redőnye lezár. Egy feltolásgátlóval szerelt aluminium motoros redőny jóformán felfeszíthetetlen és áthatolhatatlan. Vezetékes rendszerű intelligens motorral akár az is kivitelezhető, hogy amikor távozik otthonról beriasztja a házat és a risztó küldjön jelet a motoroknak, hogy zárják le az összes redőnyt. Ilyenkor nem kell külön gombnyomásra leeresztenünk őket, csupán bekapcsoljuk a risztót ahogy azt mindig is szoktuk, a többi megy magától!

És végül energiát takaríthat meg, mert…

Hőszigetelt aluminium redőnynél, egy jól programozott mozgatási idők mellett, télen és nyáron is energiát takaríthat meg. Télen kevesebb lesz a fűtésszámla, mert a redőny is szigeteli a házat, nyáron pedig hűvösebb lesz otthonunk, és a klimának sem kell annyit dolgozni, amivel villamosenergiát sporolhatunk. Az energiamegtakarítás alumínium motoros redőny esetén 20 % is lehet!

Kérjen ajánlatot: